BALET ZA ODRASLE

/ BALET ART - PROGRAMI / BALET ZA ODRASLE

ČASOVI se održavaju 2x nedeljno u trajanju od po 60 minuta.
PRVI ČAS
je probni.
UPIS se vrši na bazi učlanjenja, a mesečna članarina se obračunava od 1. ili od 15. tekućeg meseca, u odnosu na termin probnog časa.
CENA MESEČNE ČLANARINE je 4500 dinara.
PORODIČNI PAKET podrazumeva popust na cenu mesečne članarine u iznosu od 30% za drugog ili trećeg člana porodice, bez obzira na vrstu programa.

O PROGRAMU:

Program Balet za odrasle je rekreativnog karaktera, predviđen za osobe koje nemaju baletsko predznanje, ili imaju osnovna znanja iz klasičnog baleta i za ovaj vid rekreacije ne postoje starosna ograničenja. Vežbe su bazirane na vežbama klasičnog baleta, prilagođene mogućnostima i uzrastu polaznika  i podrazumevaju upoznavanje sa elementima svih segmenata baletskog klasa/časa – vežbe na podu, vežbe za štapom i vežbe na sredini. Uz sticanje kondicije, jačanje i oblikovanje muskulature, korekcije stečenih deformiteta, kao i pozitivnog uticaja na opšte psihofizičko stanje, polaznici imaju priliku da tokom rada, u specifičnoj atmosferi baletske sale, uz prepoznatljivu i relaksirajuću muziku, prošire svoja znanja i bliže upoznaju baletsku umetnost.

 

SerbianEnglish